Wij houden de lijntjes kort

Wij zijn Van der Woude Brandbeveiliging, al sinds 1988 een begrip in Apeldoorn. We bedienen de zakelijke markt met advies voor perfecte brandbeveiliging. We voorzien in levering en onderhoud van blusmiddelen zoals brandblussers en bandslanghaspels.

Ons team is klein en flexibel, maar bovenal über-professioneel. Een stel harde werkers, zo kunnen we wel stellen. We doen er alles aan om het onze klanten naar de zin te maken. Klanten die zich binnen een straal van zo’n 30 kilometer rond Apeldoorn bevinden. Dat doen we bewust hoor! Zo kennen we onze klanten, weten we wat ze belangrijk vinden en houden we de lijnen kort. En is er actie vereist? Dan zijn we binnen no-time op locatie. Dicht bij het vuur, noemen we dat.

Kwaliteit is alles

Je kunt wel roepen dat je kwaliteit levert – maar beter bewijs je het gewoon. Voldoet een bedrijf aan de strenge, gecertificeerde richtlijnen van het NCP keurmerk, dan weet u: dit bedrijf staat voor kwaliteit. Van der Woude Brandbeveiliging is een NCP erkend onderhoudsbedrijf REOB. Dat betekent: erkenning voor ons werk. Garantie voor u. Een garantie voor kwaliteit in advies, producten én in onderhoud. Onze zorg: uw beste voorzorg.